Prati nas

Povjerljivo

Crv sumnje

Blaženka (57): Mužu je ispao sumnjivi papirić, mislim da šara okolo

Blaženka ima 57 godina, a njezin suprug 56. Ona nam piše da sluti da je vara, iako nikad prije nije bio sklon ‘šaranju’. Nema konkretnije dokaze, mobitel mu je zaključan, a nju to toliko izjeda, da se obratila našim čitateljima za savjet.

Objavljeno

|

Blaženka je sumnjičava prema suprugu. Misli da je pronašla dokaz da je sklon izvanbračnom bludu.
ilustracija: S. Bura/mj

Suprug gospođe Blaženke dobro zna da se ona ne čuje s njegovim roditeljima jer već desetljeće nisu u najboljim odnosima. On k njima na selo, piše nam pismu, povremeno ode sam, a rijetko mu se priključi i netko od njihovih dvoje djece. Ovaj put rekao joj je da će ostati dva dana, jer 78-godišnjem ocu mora pomoći oko kuće i vrta.  

“Dva tjedna nakon tog njegovog odlaska i povratka kući, na podu u našoj kupaonici našla sam nekakav papirić na kojem je na pisalo ‘Sauna, 2 osobe, 17.30 h’. Nije pisao datum, ali je ispalo na pod pokraj prljavog rublja i mislim da bi to mogao papirić baš od tog vikenda kad je rekao da ide k roditeljima”, iznosi nam svoje sumnje.

“Jesam li sve umislila?”

“Nemam dokaze. Suočila sam se s njim. Kaže da ima previše godina da bi se vukao okolo sa ženama i da ne zna čije je to, da je to možda nešto naše ‘staro od tko zna kad’. Poludjela sam na to, a on se cinično smijao u stilu da ne vjeruje kako mogu imati takve sulude ispade i da sam sve umislila. Poludjela sam još više jer mi htio dati mobitel na uvid, stalno mu je zaključan i ne smijem mu se ni približiti”, dodaje Blaženka.

Oglas

“Razmišljam danju i noću, jer ne spavam više. Izjedaju me sumnja, strah, u glavi krojim scenarije. Tko bi ona mogla biti? Sigurno neka s posla ili tenisa. Što ako odem, što ako ostanem, što će ljudi reći, kako objasniti odrasloj djeci, svojoj mami? K tome, sin je odselio, ali kći još živi s nama. Neće joj biti bezbolno. Papirić nije njezin, kaže. Ne usudim se reći ni prijateljicama, samo zato što se još uvijek malo nadam da sam u krivu. Bojim se širenja tračeva”, piše o svojim unutarnjim previranjima.

Prije nije “šarao”

“Moram još reći da moj muž nije bio sklon šaranju, barem ne do sada. U braku smo 28 godina i ne, nismo više ludo zaljubljeni, rijetko imamo odnose, ali sam mislila da se razumijemo i poštujemo. No, kako bilo, upozorena jesam, dakle imat ću ga na oku. No, i dalje ne znam što mi je konkretno činiti, možda mi savjetom mogu pomoći vaše iskusne čitateljice, hvala”, zaključila je svoje pismo. Što biste joj vi savjetovali? Kakva su vaša iskustva?

Zanima nas vaša priča

Želite li i vi, posve anonimno, podijeliti svoje iskustvo i viđenje ove teme s nama i našim čitateljima, možete to učiniti putem web obrasca Povjerljivo. Napišite svoju priču!

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.