Prati nas

Mozaik

Živjela, živjela!

Gladys je proslavila 102. rođendan: Osjećam se kao da imam 21 godinu!

Žena koja je nedavno proslavila svoj 102. rođendan izjavila je kako je tajna dugog života ‘raditi naporno, biti sretan i više voljeti’.

Objavljeno

|

Gladys Gell, 102-godišnja stanovnica Metodističkog doma za umirovljenike Hartcliffe u Bristolu, proslavila je svoj rođendan uz zastave, balone i pekarske proizvode. U njenu čast, dom je organizirao čajanku sa živom glazbom, na kojoj je nosila tijaru i lentu s natpisom "Rođendanska kraljica".
Gladys Gell (foto: MHA)

Gladys Gell živi u Metodističkom domu za umirovljenike Hartcliffe u Bristolu i svoj je 102. rođendan 30. svibnja proslavila zabavom. U domu umirovljenika, uz zastave, balone i pekarske proizvode, slavilo se na sav glas.

U njenu čast osoblje je organiziralo čajanku sa živom glazbom, na kojoj je nosila tijaru i lentu na kojoj je pisali “Rođendanska kraljica”. Administrativna menadžerica ovog doma, Angela Osbourne, rekla je za BBC: “Kada smo je pitali za godine, stalno je govorila da ima 21. godinu.”

Metodistički dom za umirovljenike Hartcliffe skrbi za 65 stanovnika, a Gladys Gell, koja je bila medicinska sestra u sustavu javnog zdravstva, tamo je od prošle godine. Naime, doselila se iz doma u Nottinghamu kako bi bila bliže sinu i kćeri koji žive u Bristolu i Salisburyju.

Oglas

Na proslavi su joj se pridružili drugi stanovnici doma i obitelj, uključujući kćer Helenu, zeta Johna, kao i unuke i praunuke. “Ona nije očekivala zabavu, ali znala je da je njezin rođendan”, rekla je menadžerica doma. “Stvarno je uživala na svojoj rođendanskoj zabavi. Došao je i glazbenik Johnny Smyth kako bi zabavio sve prisutne. Svi zajedno smo joj pjevali. Obožava glazbu, pjevanje i pažnju.”

Osim svečanosti, na adresu ove vremešne “21-godišnjakinje” stiglo je i nekoliko buketa od prijatelja i obitelji iz daljine. Rođendan nije zaboravio ni unuk koji živi u Americi.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.