Povjerljivo

Andrija (64): Mlađe me uopće ne privlače, ljubim žene moje dobi

Gospodin Andrija sretno je razveden, ima odraslog sina, živi sam i uživa u svojim šezdesetima. U mirovini je dvije godine i posvetio se najvećoj strasti, a to je – planinarenje. Kako nam je ispričao, otvoren je za ljubav i vezu, ali ne pošto – poto.

Objavljeno

|

Zanimljivu temu načeli smo s našim sugovornikom Andrijom, zagrebačkim planinarom u, kako sam kaže, najboljim godinama. Ispričao nam je da se čudi kad mu netko kaže da je u dobroj formi i da bi sada mogao “upecati neku mlađu”.

“Znam da većina ljudi misli da mi stariji muškarci, osobito ako smo slobodni, gledamo za mlađim ženama. E pa, to je daleko od istine, barem u mom slučaju. Što se mene tiče, starije se dame ne moraju brinuti da ih više nitko neće pogledati jednom kad dobiju bore. Baš se u takve prije zagledam nego u neku koja je dvadesetima, tridesetima ili četrdesetima.”

“Zapravo, nikada ne bih mogao biti s puno mlađom ženom, niti u javnosti, a niti kod kuće. Mogu primijetiti nečiju ljepotu, ali to je daleko od primisli na išta više od puke konstatacije. Strastveni sam planinar, svaki vikend sam u društvu i zbilja volim žensko društvo, evo ispričati ću vam svoj utisak s prošlotjednog izleta u Gorski kotar”, govori nam naš pričljivi sugovornik.

Privlače ga zrele žene

“Uspon je trajao dva i pol sata. Sa mnom su hodale dvije dame, jedna je imala 27 godina, a druga, njezina teta, 59. I dok je lijepa mlada dama čak i za dan u prirodi bila upadljivo odjevena i našminkana, teta je došla u trenirci, gojzericama i potpuno bez šminke. Obje su bile zabavne, ali sa starijom sam mogao cijeli put razgovarati o svemu, mlađoj sam tek postavljao pitanja”, govori nam.

Teta je, kaže, baš kao i on osvojila mnoge vrhove, razumije se u biljke, prati aktualnosti, razumije život i ima smisla za humor. “I dok je nećakinja stalno pogledavala na mobitel i ispitivala kad ćemo doći do planinarskog doma, mi smo htjeli što duže hodati samo da prođemo sve zajedničke teme. Niti u jednom trenutku nisam drugačije pogledao djevojku u vrućim hlačicama i stoput bih radije dane provodio s ovom zrelom, mirnom ženom”, uvjerava nas.

Nije, kaže potom, ovo izdvojen slučaj. “Mogu u autobusu i u planinarskom domu pjevati, ako treba i plesati s mladim curama, često i bude mlađe društvo s nama. Nikada, vjerujte mi, ne dolazim u napast pomisliti da bih neku zašprehavao i zavodio. Uvijek radije sjednem do kakve starije gospođe na čašicu razgovora. Takvi su i moji prijatelji, družim se u životu s nekoliko samaca. Nitko od njih ne fantazira o mlađima”, dodaje.

Za kaj je rekao: “Žene moje dobi imaju životnog iskustva i mudrosti i ako su još i fizički aktivne, takve su meni privlačne, nema dalje.”

Zanima nas vaša priča

Želite li i vi, posve anonimno, podijeliti svoje iskustvo i viđenje ove teme s nama i našim čitateljima, možete to učiniti putem web obrasca Povjerljivo. Napišite svoju priču!

Exit mobile version