Prati nas

Show

Šmarje gori!

Bajkerica Marija (62) uzima što želi: Uvalila sam mu jezik!

Nesvakidašnja kandidatkinja iz Graza nastavlja skandalizirati gledatelje RTL-ovog showa Ljubav je na selu, ali i svoje protukandidatkinje. Čini se da je riječ o ženi koja zna što želi i koja ne dopušta da išta stane između nje i voljenog muškarca.

Objavljeno

|

Bajkerica Marija i farmer Jožef otišli su korak dalje.
Jožef i Marija (scr: RTL)

Ruralni zbiljokaz “Ljubav je na selu” u svojem je slovenskom rukavcu donio posve novu dinamiku kombiniranjem nesvakidašnjeg farmera te kolekcionara televizora Jožefa (51) i njegovih djevojaka.

Bajkerica, umirovljena zaštitarka Marija (62) iz Graza, osvojila je pozornost gledatelja svojim nefiltriranim nastupom, no čini se da je protukandidatkinja Amra (28) iz Jablanice ne ljubi odveć. Naime, Marija smatra da Amra pretjerano privatizira ljupkog Jožefa pa se ne libi fizički je odstraniti iz kadra, a netrpeljivost između dviju djevojaka raste iz dana u dan.

“Kud se petljaš! Nemoj biti uvijek ti, pusti i nas malo kod farmera”, vikala je, skinuvši Amru s traktora na kojem je sjedio i Jožef. “Ona se bruka u javnosti s takvim riječima”, farmer je podržao Amru, svjestan da bi mnogi Marijinu nesputanost doživjeli i kao pretjeranu napadnost.

Oglas

Ipak, Jožef je svoje dame kasnije poveo u šetnju pa je djevojci Azri (50) zasmetalo to što farmer drži Amru za ruku. Farmer ih je odveo do “zvona želja”, a svaka je mogla pozvoniti i zaželjeti neku želju.

“Da vidimo hoće li se ostvariti”, kazala je Marija pa je njegovanim dugim modrim noktima čvrsto uhvatila farmerovu isklesanu čeljust strastveno ga poljubivši. “Malo se iznenadio kad sam mu uvalila jezik. Njemu su se noge odsjekle kao kad smo došle na farmu”, podrugljivo je komentirala domaćina iz Šmarja pri Jelšah.

“Ne bih nikada tako muškarca držala za vilicu pa da ga kao teslačim”, zaključila je najmlađa kandidatkinja Amra zgrožena izravnošću nesputane djevojke Marije.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.