Prati nas

Stil i ljepota

Otkrila je tajnu

Baka (92) u vrućim hlačicama: Svi misle da imam 45 godina, ovo je moja tajna

Redovito joj se udvaraju mlađi muškarci koji ne mogu vjerovati da Joan hrabro gazi deseto desetljeće života. Ta gdje će joj samo biti kraj?

Objavljeno

|

Baka nosi minice i vruće hlačice
foto: Joan Woodhouse/Tik Tok

Britanka Joan Woodhouse, poznata kao Baka Joan na društvenim mrežama, postala je prava senzacija na internetu. Ne samo da izgleda nevjerojatno, već ističe svoju zanosnu figuru nošenjem kratkih hlača, kratkih haljina i bikinija na suncu. Tajnu svog izgleda, kako kaže, duguje proizvodu koji se može kupiti u bilo kojoj trgovini.

“Rođena sam 6. rujna 1930. godine. Nakon rata, kada sam imala otprilike 16 godina, Nivea krema se upravo pojavila na tržištu. Moja prijateljica mi ju je donijela i nagovorila me da je isprobam. Tako sam skoro 70 godina koristila samo Nivea kremu. Sada je svi koje poznajem također koriste”, ispričala je Baka Joan u viralnom videu.

Na TikToku je već ranije odgovarala na komentare o svom izgledu. Porekla je estetske operacije za koje, kako kaže, nikada nije imala dovoljno novca. “Kad ljudi koriste botoks, primijeti se jer im se lice zamrzne”, objasnila je. No priznala je da je imala operaciju kukova i koljena, zbog zdravstvenih razloga, dakako.

Oglas

Prije mirovine, radila je kao manekenka, dekoraterka modnih izloga i prodavačica u trgovinama ženske mode, kako je ispričala u jednom videu. No ova baka osamnaestero unučadi odlučila je provesti mirovinu u Mar Menoru pod vrućim španjolskim suncem.

A dok ispija hladnu sangriju, redovito joj hofiraju mlađi muškarci koji ne vjeruju da hrabro korača prema stotom rođendanu. Naprotiv, često misle da joj je tek 45! Ta tko bi im zamjerio? Mladolik izgled, kako je kazala, duguje i tomu što razmišlja kao mlada osoba, ponaša se kao mlada osoba i okružuje se s mlađarijom koja nikada nije starija od 60 godina.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.