Show

Josipa Lisac oduševila minicom, ali i izvedbom besmrtne pjesme ‘O jednoj mladosti’

Kaže, planirala je nastupiti u jednom od svojih glamuroznih izdanja. No nakon besane noći ipak se odlučila za casual look; kratku efektinu haljinu, šeširić i čizme.

Objavljeno

|

Iako će uskoro proslaviti 72. rođendan, jedinstvena Josipa Lisac još je jednom iznenadila obožavatelje; i to ne samo glasom. Naime, Lisac je gostujući u HRT-ovoj iznimno popularnoj “A strani” izvela svoju antologijsku pjesmu “O jednoj mladosti” s albuma “Dnevnik jedne ljubavi” iz 1973. godine.

I pri tom je pokazala da nije samo “pjevačica za udžbenike”, već i modna ikona koja se pred kamera pojavila u crnoj mini haljini s otisnutim likom Karla Metikoša koja joj senzacionalno pristaje. “Učiteljica stila”, “prelijepe njegovane noge”, “ljepota ne prolazi” i “suvremeno i ukusno”, opisi su koje su obožavatelji ostavili ispod fotografija i snimki nastupa.

Josipa je 2010. godine za Gloriju komentirala svoju ljubav prema minicama: “Nosim ih, pa imam lijepe noge. Imam i lijep glas i lijep ten, a drugo ništa ne valja. Ne nosim izazovne stvari i ne volim se previše pokazivati, premda mi neki dizajneri i to predlažu jer misle da bi mi to dobro pristajalo.”

Obožavatelji su, očekivano, pohvalili i novu izvedbu pjesme s “Dnevnika jedne ljubavi”. “Ne znam kako joj to uspijeva. Već 50 god je slušam, ali kao da je uvijek prvi put pjeva, uvijek različito, uvijek posebno i nikad dosadno”, napisao je Nikola. “Poslije ove izvedbe… Sa svojih 70 godina!? Poručio bih mnogima koji se pokušavaju baviti glazbom, neka se dobro zamisle”, prisnažio je komentarom obožavatelj Obrad.

Exit mobile version