Prati nas

Vijesti

Konačno!

Pod policijskom pratnjom stiglo je cjepivo protiv korone, zna se i tko će ga prvi primiti

Iz sigurnosnih razloga iz HZJZ-a nisu htjeli najaviti točno vrijeme dolaska cjepiva u skladište.

Objavljeno

|

Hladnjača s cjepivom (foto: HZJZ)

Rano jutros oko 6 sati, hladnjačom iz Buxellesa, pod policijskom pratnjom, stigle su prve doze cjepiva protiv koronavirusa. Iz Zavoda za javno zdravstvo razvozit će se u sve županije.

Kamion s cjepivom u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo dočekao je i ravnatelj Krunoslav Capak: “Ovo je najvažniji događaj od početka pandemije. Od sutra krećemo s cijepljenjem najugroženijih skupina stanovništva na čitavom teritoriju Republike Hrvatske.”

“Cjepivo se sutra distribuira županijskim zavodima koji će organizirati cijepljenje korisnika domova za starije, zdravstvenog osoblja koje radi s COVID cjepivom i djelatnika hitne medicine”, kazao je Capak.

Oglas

Prvi će se cijepiti štićenik Doma za starije Trešnjevka, no njegovo ime još nije objavljeno javnosti. Iz sigurnosnih razloga iz HZJZ-a nisu htjeli najaviti točno vrijeme dolaska cjepiva u skladište.

Krunoslav Capak (foto: HZJZ)
Cjepivo (foto: HZJZ)
foto: HZJZ
Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.