Show

Škoro (56) počinje predavati ekonomiju studentima Sveučilišta Sjever

Za mene je neuspjeh učenika poraz učitelja. Iako se nisam školovao do razine na kojoj sam sada želeći raditi u obrazovnom sustavu, mislim da svojim iskustvom i usvojenim znanjima i vještinama mogu pomoći budućim učenicima da napuste školske klupe s usvojenim praktičnim i aplikabilnim znanjima.

Objavljeno

|

Glazbenik Miroslav Škoro kojeg trenutno gledamo kao predsjednika žirija u televizijskom showu “Zvijezde pjevaju” u 57. godini života postao je suradnik na kolegiju Uvod u ekonomiju na diplomskom studiju ekonomije na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Varaždin.

“Obrazujući se cijeli život u različitim školama, u raznim zemljama, pa i kontinentima, zaključio sam da je naš sustav obrazovanja počesto postavljen na način koji je pomalo neobičan i staromodan. Puno je teoretiziranja i učenja napamet, a premalo prakse i usvajanja znanja s razumijevanjem”, najavio je budućim studentima što mogu očekivati.

“Za mene je neuspjeh učenika poraz učitelja. Iako se nisam školovao do razine na kojoj sam sada želeći raditi u obrazovnom sustavu, mislim da svojim iskustvom i usvojenim znanjima i vještinama mogu pomoći budućim učenicima da napuste školske klupe s usvojenim praktičnim i aplikabilnim znanjima”, istaknuo je dr. sc. Miroslav Škoro koji nije samo glazbenik i znanstvenik, već u biografiji ima upisane i poslovne podvige kao što su generalni direktor diskografske kuće te aktualno vođenje vlastite vinarije.

Škoro je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u prosincu 2017. godine obranio doktorsku disertaciju “Modeli upravljanja i raspodjele prihoda glazbene industrije u uvjetima globalizacije”. U rujnu prošle godine otkazao je koncerte zbog začepljenja žila i ugradnje četiri premosnice.

Exit mobile version