Prati nas

Stil i ljepota

Neodoljivi Phillipe (62) je prisilnu mirovinu zamijenio modnim pistama

Gospodin Dumas ne prestaje snimati naslovnice i reklame. Među njima je i fantastična kampanja za zagrebački Ghetaldus koji je sjedokosom šarmeru pridružio i zagrebačku ljepoticu zrele generacije Zvončicu Vučković.

Objavljeno

|

seksi djedovi
Philippe Dumas @ urbantalents.com

Da mirovina više nije mirovanje i da se život sastoji od nekoliko karijera pokazuje i slučaj francuskog ljepotana Philippea Dumasa (62), muškarca kojem je brada promijenila život naglavce.

Naime, žene i djevojke lude na spomen ovog zanosnog djedice, a njegov Instagram profil prati 40 tisuća obožavatelja iz cijelog svijeta. A sve je počelo bankrotom tvrtke u kojoj je Philippe radio, nakon čega se prepustio mirovini i glađenju svog mačora Arsena. I promijeni imidža.

Iz čistog eksperimenta pustio je bradu. Mislio je da će izgledati neuredno, no iznenadile su ga reakcije okoline. Silni komplimenti znanih i neznanih ljudi motivirali su ga da snimi nekoliko lijepih fotografija koje su izašle iz okvira njegovih profila na društvenim mrežama pa je bradati djedica postao ono što zovemo viralnim hitom.

Oglas

A kad je vidio da se njegov lik dijeli stotinama tisuća puta, obišao je modne agencije i čak ga je njih šest uvrstilo u svoje kataloge. Od tih dana gospodin Dumas ne prestaje snimati naslovnice i reklame. Među njima je i fantastična kampanja za zagrebački Ghetaldus koji je sjedokosom šarmeru pridružio i hrvatsku ljepoticu zrele generacije Zvončicu Vucković. Nama se sviđa, a vama?

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.